Yvonne Oosterholt

Mediamiek Healer, Meditatie en Yoga docente, Reconnection en Reiki Master

Verdieping in waarheid en liefde

Yvonne na de meditatie

Yvonne geeft Reiki, Meditatie, Yoga lessen in Aduard, Groningen. Yvonne Oosterholt geeft Yoga en Meditatie sinds 1989 (onder andere opleidingen Yoga en Vedanta). Na bijscholingen en verdieping gezocht te hebben in reizen, Reiki (1985), Meditatie en Yoga kwam ze op het pad van Satsang. Met behulp van haar helderhorendheid en heldervoelendheid, geeft zij Consulten, Reiki,Meditatie, Yoga, Retraites en Satsang voor ieder die verdieping zoekt in Waarheid en Liefde. De Yoga en Meditatie Cursussen worden in Aduard, Groningen gegeven.

Een directe ervaring

Vanaf mijn 15e jaar had ik al wel lessen in yoga en meditatie gevolgd, maar mijn eerste echte ervaring was rond mijn 25ste jaar. Ik zat in een periode waarin ik mij geheel losmaakte van alles wat niet met de essentie te maken had. Niets boeide mij meer van wat anderen nog prachtig vonden. Films, vakantie noem maar op, het kon mij niet meer raken en er was maar een ding en dat was toelaten van wat er was. Tja…wat was er…het was groots…het was niet te vertellen of op aarde neer te zetten. Het raakte mijn kern. Het enige wat het Zijn kon raken het hier en nu.

Reiki

Ondertussen was ik bezig met Reiki en een opleiding yoga (Yoga en Vedanta) in Amsterdam. Toch was dit alles niet genoeg. Op een gegeven moment ben ik mij toch weer gaan “aanpassen”, omdat ik bang was dat ik het anders nergens meer in zou kunnen vinden. Angst voor eenzaamheid. Jaren later toen ik een jaar of 35 was had ik weer zo’n diepe ervaring en ik voelde dat ik iets zou gaan doen wat mensen zou raken in hun essentie.

Ervaring

Mijn partner Ton

Met mijn partner Ton kon ik mijn verhaal gelukkig delen en voelde ik mij daardoor wat beter begrepen. Het voelde groots, het oversteeg alles en wat ooit zo “belangrijk” leek viel totaal in het niets. De ervaring duurde een paar minuten maar was zo overweldigend dat alles veranderde. Ik voelde dat ik er nu wel klaar voor was om er mee door te gaan.

Satsangs

Toen ik “toevallig” las dat er in India Satsang gegeven werd, wist ik dat dit mijn vervolgpad was. Dat gevoel zat diep van binnen en het “weten” dat er meer was om te gaan geven, kreeg uiteindelijk een aardse naam. Hier kon ik al mijn “gevoeligheid, helderheid en intuitie” in kwijt. Dat wat ik werkelijk zag en voelde was veel groter. Deze bijzondere ervaring, die alles oversteeg, was dezelfde als van jaren geleden.

Heldervoelendheid

Als kind van vier jaar was ik al heldervoelend en helderhorend. Uiteindelijk heeft het op latere leeftijd meer ruimte gekregen en kon ik het ook op aarde neerzetten. De ontwikkeling van telepathie en mijn helderhorendheid en heldervoelendheid is de laatste jaren daardoor krachtiger geworden, zodat ik er uiteindelijk ook echt wat mee kon doen. Tot die tijd gebruikte ik het als het nodig was met mijn lessen en bij persoonlijke consulten. Doordat degene die een consult kreeg rustiger, met minder ballast en nieuwe impulsen wegging, kwam van binnenuit het gevoel dat ik er mee door moest gaan.

Cursussen

Ik geef nu ruimte aan mijn helderhorendheid en heldervoelendheid door middel van het geven van Reiki, Meditatie en Yoga-cursussen, Consulten en Satsangs. Via het schilderen van portretten zet ik mijn inspiratie om in beelden.
De cursussen en consulten worden met name gegeven in Aduard, nabij Groningen.

Aangesloten bij CAT en Yogadocenten Nederland

CAT Collectief Alternatieve Therapeuten 2021

Yvonne is aangesloten bij het Collectief Alternatieve Therapeuten. CAT-therapeut nummer: CL1372-12-06-18. Daarnaast is ze lid van de Vereniging Yogadocenten Nederland. In 2021 wordt er wel minder vergoed.

Aangesloten bij het GAT

Yvonne is aangesloten bij het GAT voor geschillen. Via deze website www.gatgeschillen.nl.