Yvonne Oosterholt

Mediamiek Healer, Meditatie en Yoga docente, Reconnection en Reiki Master

Wat is Reiki?

Reiki is een vorm van handoplegging en een Japans begrip dat verwijst naar de balans tussen REI (buiten) en KI (binnen). Wanneer die twee in evenwicht zijn voel je je gezond en stroomt je energie. Dat voel je zelf, maar ook je omgeving merkt het. Je straalt het als het ware uit en al kan je dit niet verklaren, je kunt het wel ervaren.

Hoe kun je Reiki leren?

Via een korte cursus van twee dagdelen. Een Reiki-1 cursus wordt meestal op vrijdagavond en zaterdagochtend gegeven.

Je leert de handposities volgens het Usui systeem van natuurlijk genezen. De ontmoeting met Reiki markeert voor veel mensen een omwenteling in hun leven. Als je concreet ervaart dat je zelf contact kunt maken met je eigen genezende kracht, het werkelijk door je handen voelt stromen, besluiten veel mensen om in alle opzichten hun leven in hun eigen handen te nemen! Vaak is dit de eerste stap op de lange weg naar zelfverwerkelijking.

De Reiki cursussen vinden plaats in Aduard, Groningen (gemeente Westerkwartier).
Het volledige adres is: Yvonne Oosterholt, Frederiksweg 33, 9831 NJ, Aduard.

Je kunt je aanmelden via info@yvonneoosterholt.nl of bellen naar: 06-44182147.

Reiki Cursussen 2020

De Reiki 1 cursus wordt gegeven in twee dagdelen. De Reiki 2 Cursus wordt gegeven in twee dagdelen. De Reiki-1 cursus kost 160 euro, de Reiki-2 cursus 500 euro. Dit zijn de data voor 2020 :

Reiki 1 Cursussen
vrijdag 14 & zaterdag 15 aug
vrijdag 11 & zaterdag 12 sep
vrijdag 9 & zaterdag 10 okt
vrijdag 6 & zaterdag 7 nov
dinsdag 1 & woensdag 2 dec
Reiki 2 Cursussen
Cursus vol 26 & maandag 27 jul
donderdag 20 & vrijdag 21 aug
vrijdag 18 & zaterdag 19 sep
vrijdag 16 & zaterdag 17 okt
vrijdag 13 & zaterdag 14 nov
donderdag 3 & vrijdag 4 dec

Reiki terugkomavond 2020

Op dinsdag Di 18 febr 2020 is er een terugkomavond, een avond om reiki in stilte uit te wisselen. Voor reiki cursisten en geintereseerden van 19.00 tot 20.30 uur. De bijdrage voor de avond is 10 euro. Graag vooraf aanmelden.

Een aantal kenmerken van Reiki

Reiki is een energie die heelt en het evenwicht tussen lichaam en het denken herstelt.

  • Het werkt helend op lichamelijk, geestelijk, spiritueel en emotioneel niveau.
  • Je kunt het nooit teveel geven.
  • De energie vloeit via handoplegging door de kleding heen.
  • De cursussen staan open voor iedereen en er wordt geen vooropleiding verwacht om het te leren.
  • Je leert de cursus volgens het Usui systeem van natuurlijk genezen, zoals dat is doorgegeven door Phyllis Lei Furumoto.

Reiki 2

De gedachte om Reiki 2 te willen doen kan maanden en jaren duren. Iedereen heeft daar zijn tijd voor nodig, totdat je het van binnen uit voelt om Reiki 2 te gaan doen. Waarom de een er sneller klaar voor is dan de ander is heel persoonlijk.

Je ontwikkelt door Reiki 2 een diepere spirituele groei en door het leren van de symbolen kun je op afstand werken met de Reiki 2 naar o.a (levens)situaties en problemen naar jezelf en anderen. Je leert om je eigen leven te helen. Je intuitie en innerlijke stem te ontdekken.

De cursus Reiki 2 wordt meestal gegeven op vrijdagavond en op zaterdagmorgen. De Reiki 2 cursussen vinden plaats in Aduard, Groningen (gemeente Zuidhorn).

Het volledige adres is: Yvonne Oosterholt, Frederiksweg 33, 9831 NJ, Aduard.

Reiki-Masterschap

Wil je je in de Reiki verdiepen en een opleiding tot Reiki-master gaan volgen, neem dan contact op om over deze stap naar het masterschap te praten. Er bestaat de mogelijkheid een individuele opleiding tot Reiki-master te volgen.