Yvonne Oosterholt

Mediamiek Healer, Meditatie en Yoga docente, Reconnection en Reiki Master

Yoga online start 2de helft 2023

Bij deze meditatieve vorm van Yoga die Yvonne geeft ligt de nadruk op het loslaten van het mentale om zo een balans te vinden tussen lichaam en geest. Yoga is zo een prettige manier om het lichaam te leren ontspannen met behulp van rustige oefeningen. De online lessen eindigen met een liggende ontspanning.

De online yogalessen starten op zaterdagmorgen 9 september 2023. De bijdrage is 96 euro per lesblok . Wil je af en toe een yogales meedoen dat betaal je 10,00 euro per les.

Yoga online cursus Eerste les Laatste les Aantal Bijdrage
zaterdag morgen za 09 sep '23 za 09 dec 12 €96

Loslaten van je spanning

De online yoga lessen die gegeven worden zijn voor alle leeftijden. Het zijn rustige, ontspannende en vloeiende bewegingen. Je voelt daardoor waar de spanning in je lichaam zit. Je blijft wat langer in de houding zitten, dat maakt het lichaam soepeler en je geest rustiger. Ondanks de beperkingen van de online yoga kan ik iedereen toch goed volgen en eventueel opmerkingen over je yoga houding maken of een correctie aangeven.

Agenda Yoga online september 2023

Yoga groep

Lees hier iets over het volgen van de lessen via Skype.

Yoga Online zaterdagmorgen

zaterdag van 09:00 tot 10:00 uur
Data
09 september 2023 tot 09 december (m.u.v. 23 september & 28 oktober)
Bijdrage
12 lessen, € 96
Betaling
Voor de eerste les overmaken op bankrekeningnummer (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt ovv 'online yoga zaterdagmorgen'.