Yvonne Oosterholt

Mediamiek Healer, Meditatie en Yoga docente, Reconnection en Reiki Master

Yoga online start 4 sept 2021

Bij deze meditatieve vorm van Yoga die Yvonne geeft ligt de nadruk op het loslaten van het mentale om zo een balans te vinden tussen lichaam en geest. Yoga is zo een prettige manier om het lichaam te leren ontspannen met behulp van rustige oefeningen. De online lessen eindigen met een liggende ontspanning.

Na de zomervakantie start er weer online yogalessen op zaterdagmorgen. De bijdrage is 90 euro per lesblok van 15 lessen. Wil je af en toe een yogales meedoen dat betaal je 7 euro per les.

Yoga online cursus Eerste les Laatste les Aantal Bijdrage
zaterdag morgen za 04 sep '21 za 20 nov 11 €66, €7 losse les

Loslaten van je spanning

De yoga lessen die gegeven worden zijn voor alle leeftijden. Het zijn rustige, ontspannende en vloeiende bewegingen. Je voelt daardoor waar de spanning in je lichaam zit. Je blijft wat langer in de houding zitten, dat maakt het lichaam soepeler en je geest rustiger. Ondanks de beperkingen van de online yoga kan ik iedereen toch goed volgen en eventueel opmerkingen over je yoga houding maken of een correctie aangeven.

Agenda Yoga online september 2021

Yoga groep

Lees hier iets over het volgen van de lessen via Skype.

Online Yoga zaterdagmorgen

zaterdag van 09:15 tot 10:15 uur
Data
04 september 2021 tot 20 november (m.u.v. 23 okt)
Bijdrage
11 lessen, € 66, €7 losse les
Proefles
zaterdag 04 september (om 09:15) (bijdrage: € 7)
Betaling
Voor de eerste les overmaken op bankrekeningnummer (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt ovv 'online yoga zaterdagmorgen'.