Yvonne Oosterholt

Mediamiek Healer, Meditatie en Yoga docente, Reconnection en Reiki Master

Meditatie

Yvonne tijdens Meditatie

Een cursus voor mensen die zich moeilijk kunnen ontspannen en kennis willen maken met de meditatietechniek, of al wel een keer een Yoga of Meditatiecursus gevolgd hebben. Er is geen voorkennis nodig en de meditatielessen zijn voor alle leeftijden.

Meditatie cursus Eerste les Laatste les Aantal Bijdrage
maandag morgen ma 02 sep '24 ma 02 dec 13 €135
donderdag avond do 05 sep '24 do 12 dec 13 €135

Ontspanning door meditatie

De lessen bestaan uit een geleide meditatie en het leren loslaten van drukte en spanning om zo bij de rust en stilte te komen. Dit loslaten gaat gepaard met inzicht en innerlijke verzachting en leert je contact te maken met je werkelijke zelf en dat wat je werkelijk wilt. Mediteren in een groep heeft als groot voordeel dat je elkaars energie versterkt, waardoor er vaak een diepere meditatie mogelijk is dan wanneer je deze zelfstandig zou uitvoeren. Ook is het mogelijk een enkele les mee te doen om te kijken of het wat voor je is.

De meditatiecursus wordt elke week gegeven op maandagochtend in Aduard, nabij Groningen. Meditatie wordt ook gegeven in de Stilte Retraites die in de zomer maanden worden gehouden in België en Nederland. Zie voor meer informatie de agenda hieronder, of de agenda pagina.

Ontspanning door meditatie (gevorderde groep)

Mediteren in ruimte

Na een aantal cursussen gevolgd te hebben brengt deze gevorderdencursus meer stilte tijdens het mediteren en is er het zingen van een uitgebreide mantra. Door de diepte van de groep en diepgang van de meditatie wordt de stilte en rust in jezelf nog eens extra geactiveerd. De meditatiecursus wordt wekelijks gegeven op donderdagavond in Aduard.

Meditatie maandagmorgen

maandag van 09:00 tot 10:00 uur
Data
02 september 2024 tot 02 december (m.u.v. 28 oktober)
Bijdrage
13 lessen, € 135
Proefles
maandag 02 september (om 09:00) (bijdrage: € 10,00)
Betaling
Eerste les contant of voor die tijd op bankrekeningnummer (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt ovv 'meditatie maandagmorgen'.

Meditatie donderdagavond

donderdag van 20:00 tot 21:00 uur
Data
05 september 2024 tot 12 december (m.u.v. 31 oktober & 5 december)
Bijdrage
13 lessen, € 135
Betaling
Eerste les contant of voor die tijd op bankrekeningnummer (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt ovv 'meditatie donderdagavond'.