Yvonne Oosterholt

Mediamiek Healer, Meditatie en Yoga docente, Reconnection en Reiki Master

Stilte Retraites 2019

Zomer Retraites in mei en juli 2019

Komend seizoen organiseert Yvonne een zomer retraite week in mei en in juli 2019. De tweede retraite week wordt gehouden in een accomodatie bij natuurgebied ‘de Kalmthoutse heide’ in België.

Jezelf opladen en tot jezelf komen

Deze retraites met yoga en meditatie zijn erg geschikt om jezelf weer op te laden, tot jezelf te komen en gewoon heerlijk een week te genieten van rust, yoga en meditatie. Op deze pagina staan meer details van de retraites. Je kunt je ook direct aanmelden via het aanmeld formulier. Je kunt je aanmelden voor de intensive via het intensive aanmeld formulier. Onderaan de pagina staan de contact gegevens van Yvonne.

Toelaten van de Stilte

Een Retraite (in België of Nederland) laat je ervaren hoe het is om in het Hier en Nu te leven en de stilte toe te laten. Yoga en Meditatie zijn een dagelijks terugkerende activiteit tijdens de Retraites. Meditatie brengt je dichter bij jezelf en het geeft helderheid door de rust die je een gegeven moment van binnenuit ervaart. Yoga maakt de verbinding tussen je lichaam en je geest. Het brengt beiden in balans. Evenwichtigheid en rust zullen door de vloeiende Yoga en rustgevende ademhalingsoefeningen aangewakkerd worden.

Spanning loslaten

De Retraites helpen je spanning los te laten. Dat zal leiden tot gemoedsrust, heldere gedachten, emotionele evenwichtigheid en lichamelijke balans. De verschillende technieken die worden aangeboden, zorgen ervoor dat iedereen wel een methode vindt die hem raakt.

Gelukkig leven

Het geheim van een gelukkig leven is in het hier en nu aanwezig zijn, met volledige acceptatie van ieder moment zoals zich dat aandient. In de stilte retraites krijg je alle gelegenheid om dit te kunnen ervaren.

Agenda Retraites 2018/2019

Dit is de lijst van de retraites die Yvonne in december 2018, mei, juli en december 2019 geeft. Daaronder worden per retraite de details genoemd. De zomerretraites worden gegeven in Kalmthout (België) . Voor minimum inkomen is er een aangepast tarief.

Retraite Plaats StartDatum EindDatum
Eindejaars intensive Aduard do 27 dec ma 31 dec
Bezinning/stilte retraite Kalmthout (België) ma 20 mei ma 27 mei
Stilte Retraite Week Kalmthout (België) vr 5 jul vr 12 jul

Eindejaars intensive - Aduard (Nederland), december 2018

De intensive in december 2018 is bedoeld om het jaar meditatief af te sluiten. Met elkaar ontstijgen we de december maand en het loslaten van afgelopen jaar. De avonden beginnen met een yogales gevolgd door klankschalen en een meditatieles. De avonden zijn in stilte. Het is elke dag van 18:30 tot 20:30. De laatste avond delen we na afloop de ervaringen met elkaar . Vanaf 18.15 uur staat de deur open.

Datum
Bijdrage
Bijdrage voor deze retraite is 100 euro.
Informatie en Opgave

Je kunt je aanmelden via het intensive aanmeld formulier. Betaling graag voor aanvang van de intensive of contant op de eerste dag. Meer informatie (of opgave) via info@yvonneoosterholt.nl of via telefoon: (06)44182147 . Betaling op rekeningnummer (op aanvraag) t.n.v. Y.E.M. Oosterholt ovv ‘Intensive december’.

Bezinning/stilte retraite - Kalmthout (België) mei 2019

Yoga met Yvonne

Retraite voor iedereen die verdieping zoekt. Met (Mindfulness) Meditatie, Yoga, Reiki , Reconnectie, schilderen, stilte en rust. De week zal grotendeels in stilte zijn. De maaltijden zijn vegetarisch en voor een groot deel biologisch. Ook in deze retraite is de stilte-ervaring een belangrijk onderdeel.
De week is een fijne gelegenheid om tot jezelf te komen.

Datum
Bijdrage
Bijdrage voor deze retraite is 695 euro.
Informatie en Opgave

Je kunt je aanmelden via het aanmeld formulier. Meer informatie via info@yvonneoosterholt.nl of via telefoonnummer: 06-44182147. Als je geen vervoer hebt, of niet alleen wilt reizen, kun je contact opnemen met Yvonne. Het is mogelijk om met andere deelnemers mee te rijden.
Hoe je de bijdrage kunt overmaken zie je na inschrijving via het aanmeld formulier.

Stilte Retraite Week - Kalmthout (België) juli 2019

Stilte Retraite met Satsang gesprekken, Meditatie, Yoga, Reiki, Reconnectie, schilderen en intuitieve ontwikkeling en de rust ervaren in het heide en bosgebied. In deze retraite is de stilte ervaring een belangrijk onderdeel. Het huis staat bij het natuurgebied ‘Kalmthoutse Heide’. Het is een prachtige locatie om tot bezinning te komen. Maaltijden vegetarisch en voor een groot deel biologisch. Een week om afstand te nemen van de drukte en verplichtingen van ons dagelijks leven.

Datum
Bijdrage
Bijdrage voor deze retraite is 695 euro.
Informatie en Opgave

Je kunt je aanmelden via het aanmeld formulier. Meer informatie via info@yvonneoosterholt.nl of via telefoonnummer: 06-44182147 Als je geen vervoer hebt, of niet alleen wilt reizen, kun je contact opnemen met Yvonne. Het is mogelijk om met andere deelnemers mee te rijden.
Hoe je de bijdrage kunt overmaken zie je na inschrijving via het aanmeld formulier.