Yvonne Oosterholt

Mediamiek Healer, Meditatie en Yoga docente, Reconnection en Reiki Master

Wat is een reconnective healing ?

Yvonne geeft een healing

Het is een healing liggend op de massagetafel met kleding aan. Je wordt niet aangeraakt, maar de handen blijven een stuk boven je. Dat kan tintelingen veroorzaken in je lichaam; warmte; koude of een druk. Iedereen voelt dat anders en er zijn geen regels voor. Er gebeurt dat wat nodig is en daar hebben wij verder geen invloed op. Yvonne geeft Reconnectieve Healing volgens de methode Eric Pearl (boek: de Reconnection). Zie de site over Reconnectie.

Levens veranderende ervaring

Reconnective healing is een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die lichaam, geest en wezen kunnen helen. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van andere soorten Healingen en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

“Als je geluk hebt, komt jouw healing in de vorm waar je niet eens van durft te dromen of - je krijgt een healing die het Universum speciaal voor jou in gedachten heeft” - Eric Pearl

Informatie over Reconnectieve Healing

Draag comfortabele kleding, houd in gedachten dat je tijdens de sessie op je rug op een behandeltafel ligt. Probeer zo open mogelijk te liggen, zodat je kan toelaten wat zich aandient. Tijdens een sessie is het niet nodig om je te richten op, of te hechten aan een bepaald resultaat. Wees ontvankelijk voor de ervaring in het besef dat je deelneemt aan een helend, apart en positief proces dat jou in de toekomst datgene geeft wat je op dat moment nodig hebt. Een Reconnective Healing sessie duurt 50 minuten en kost per sessie € 55.00 Een tot drie sessies wordt aanbevolen.

Bij genoeg aanmeldingen is er een Reconnectie oefenavond. Deze datum staat dan op de agenda pagina.

Persoonlijke Reconnectie

Oorspronkelijk waren de meridianen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.

Nieuwe trillingsniveaus en frequenties

Ohm

Reconnectie brengt “nieuwe” axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties in de vorm van energie, licht en informatie te gebruiken voor onze genezing uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basis energie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijk lichaam. Je kunt dit zien als een perfecte blauwdruk van ieder uniek mens in verbinding met het Universum. Dit houdt tevens een opnieuw verbinden van onze DNA strengen in en zorgt voor re-integratie van onze “snaren” (zich tegelijkertijd voor doende parallelle-dimensies van de werkelijkheid)

Afstemming

Deze vindt altijd plaats in twee sessies, bij voorkeur op twee achtereenvolgende dagen, in ieder geval binnen 3 dagen. De sessies duren ca. een uur. De bijdrage voor The Reconnection bedraagt € 333,-. Dit bedrag is bij alle Reconnective healers gelijk en benadrukt het getal 3, hetgeen zowel in de spirituele wereld als in de natuur als in vele religies staat voor eenheid.

Bijzondere ervaring

Reconnectie is iets dat je één keer in je leven meemaakt. Het is een zeer bijzondere levensveranderende ervaring waar je heel bewust voor kunt kiezen. Het is niet nodig om tijdens Reconnectie iets speciaals te doen of te denken. Adem niet op een speciale manier, visualiseer niet een resultaat waar je op hoopt. Als je zover bent om alles los te laten en om niet te proberen om de ervaring te sturen of te verbeteren, dan ben je zover om te ervaren wat Reconnectie echt maakt.

Website ReconnectieGroningen.nl

Zie voor meer informatie over Reconnectieve healingen en de Persoonlijke Reconnectie de speciaal hiervoor bedoelde site.